Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Δήμος Θήρας: Ευχαριστούμε για τις δωρεάν διακοπές ρεύματος, αλλά... ως εδώ

Ανοιχτή Επιστολή
ΠΡΟΣ: ΔΕΔΔΗΕ
 
Εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται στο νησί μας από τον ΔΕΔΔΗΕ συνεχείς προγραμματισμένες, αλλά και απρογραμμάτιστες διακοπές ρεύματος. Αυτό έχει ως συνέπεια οι Δημότες μας να αναγκάζονται να διακόπτουν τις εργασίες τους, οι οποίες ιδιαιτέρως το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι εντατικές, λόγω της προετοιμασίας για την έναρξη της τουριστικής περιόδου, υπό αντίξοες μάλιστα συνθήκες λόγω κορωνοϊού. Οι εν λόγω διακοπές επίσης δημιουργούν σοβαρά προβλήματα σε ευπαθείς ομάδες του νησιού μας, όπως νεφροπαθείς, άτομα που χρειάζονται παροχή οξυγόνου κ.λ.π.
Επιπλέον τα παράπονα που φτάνουν στο Δήμο Θήρας για κατεστραμμένες ηλεκτρικές συσκευές και μηχανήματα, λόγω των απρογραμμάτιστων διακοπών ηλεκτροδότησης, είναι πάρα πολλά και απολύτως λογικά.
Γνωρίζοντας ότι από την προηγούμενη χρονιά ο ΔΕΔΔΗΕ εκτελούσε στο νησί εργασίες συντήρησης δικτύου, αλλά και σύνδεσης νέων παροχών, θέλουμε να μας ενημερώσετε σε τι αφορούν οι εργασίες που συνεχίζετε να πραγματοποιείτε και να μας δώσετε χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωσή τους.
Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι η εξυπηρέτηση πελατών, μέσω του αριθμού 11500, δεν είναι χρηστική. Σε περίπτωση βλάβης, ο καλών στο 11500 πρέπει να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο, αναγκάζεται να αναμένει πολύ στη γραμμή, να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με την περιοχή της βλάβης, με ενδεχόμενο να μην εξυπηρετηθεί στο τέλος. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η διαδικασία είναι αφενός χρονοβόρα, αφετέρου συνεπάγεται επιπλέον κόστος για τον καταναλωτή, αφού η κλίση υπόκειται σε χρέωση.
Τέλος, ο Δήμος Θήρας αιτείται έναν αριθμό τηλεφώνου άμεσης εξυπηρέτησης, για να μπορούμε κι εμείς με τη σειρά μας να ενημερωνόμαστε άμεσα και να απαντάμε στα ερωτήματα των Δημοτών του νησιού μας, η υπομονή των οποίων έχει εξαντληθεί.
 
Με εκτίμηση,
 
Σοφία Κίτσου
Αντιδήμαρχος Θήρας
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
Atacon
web radio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Επισημάνσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης προς τα συναρμόδια για τον Τουρισμό Υπουργεία, στο πλαίσιο της επαναδραστηριοποίησης των ξενοδοχείων .
Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου 26 και 29 Μαΐου – Θέματα
Σας είχε λείψει;
Οικογενειακές επιχειρήσεις που ενισχύουν την υγειονομική ασφάλεια και ενισχυμένη αστυνόμευση για την αποφυγή συνωστισμού στα δημοφιλή αξιοθέατα του νησιού, οι αναφορές του Δημάρχου Θήρας
Περί αστικής ευθύνης των τουριστικών επιχειρήσεων σε περίπτωση κρούσματος
Συνάντηση Δημάρχου - Διοίκησης ΑΕΜΥ για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας
Ευχαριστήριο Πτωχοκομείου προς το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας
Ο ΔΕΔΔΗΕ, απαντά στις ερωτήσεις του Δήμου Θήρας. Σχεδόν...
Εποικοδομητική συνάντηση Δημάρχου Θήρας - Υπουργού Εργασίας
Δήμος Θήρας: Ευχαριστούμε για τις δωρεάν διακοπές ρεύματος, αλλά... ως εδώ
Ο καθαρισμός του οδικού δικτύου προχώρησε στο Ημεροβίγλι
Διακοπή ηλεκτροδότησης (22.5)
Ευχαριστήριο Πτωχοκομείου στην Π.Ν.Α.
Εποικοδομητική συνάντηση Δημάρχου Θήρας στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη - 40 επιπλέον αστυνομικοί με περιπολικά, μοτοσυκλέτες και σύγχρονο εξοπλισμό στη Σαντορίνη
Μαθήματα κολύμβησης από τον Ναυτικό Όμιλο
hondos
Λιγνός
Mikres Aggelies
Poliiatreio
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
FOLLOW US
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.